Kuntayhtymä Kympin johtajan virkaan tuli yhteensä 11 hakemusta

Kuntayhtymä Kympin johtajan virkaan tuli yhteensä 11 hakemusta.
Kuntayhtymä Kympin johtajan virkaan tuli yhteensä 11 hakemusta
Kuntayhtymä Kympin johtajan virkaan tuli yhteensä 11 hakemusta.
Kuntayhtymä Kympin johtajan virkaan tuli yhteensä 11 hakemusta
Kuntayhtymä Kympin johtajan virkaan tuli yhteensä 11 hakemusta hakuajan päättymiseen mennessä.

Kuntayhtymä Kympin johtajan tehtävää hakivat Jani Hautamäki (autonasentaja) Kauhavalta, Vesa Janhunen (kauppatieteiden maisteri) Kuopiosta, Heli Kaunismäki (filosofian maisteri) Mustasaaresta, Ville Kilpiä (filosofian maisteri) Seinäjoelta, Adam Lenkiewicz (hallintotieteiden maisteri) Seinäjoelta, Ville Luukkanen (valtiotieteiden maisteri) Lahdesta, Anna Nieminen (insinööri YAMK) Vimpelistä, Teemu Paavola (tekniikan tohtori) Seinäjoelta, Elisa Pajala (sosiaali- ja terveysalan johtaminen ja kehittäminen YAMK ) Kuopiosta, Antti Ritvonen (kauppatieteen maisteri) Espoosta ja Heidi Varhe (Master´s Degree in Social Sciences) Evijärveltä.

Kuntayhtymä Kymppi on uusi julkisten työvoimapalveluiden järjestämisestä vastaava kymmenen kunnan yhteinen organisaatio, joka tulee hoitamaan Kympin työllisyysalueen työvoimaviranomaisen tehtävää 1.1.2025 alkaen. Kuntayhtymä Kympin jäsenkuntia ovat Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Kauhava, Kuortane, Lappajärvi, Lapua, Soini, Vimpeli ja Ähtäri.

Kuntayhtymän johtajan valinnan tekee yhtymähallitus.

Aiheesta lisää täällä

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.