Ystävänpäivä keräsi monenlaisia tapahtumia

Julkaistu:

Aihe:

LAPPAJÄRVELLÄ ystävänpäivään ajoittuu monia perinteisiä tapahtumia. Niinpä viime torstaina Suomen Punaisen Ristin Lappajärven osasto ja Palvelukoti Maijala tarjosivat kaikille avoimen ystävänpäivälounaan.

Maksutonta soppaa syötiin jo kuudetta kertaa. Sitä ennen SPR järjesti ystävänpäiväkahveja.

Järviseudun ammatti-instituutti eli Jami kutsui perinteiseen tapaan entisiä opettajia ystävänpäiväkahveille vaihtamaan kuulumisia.

Tänä vuonna ystävänpäivänä koettiin uuttakin. Yleisurheilukentän ja jääkiekkokaukalon tienoilla lapset pääsivät nauttimaan jäätapahtumasta. Löytyi luisteluleikkejä, kyytiä moottorikelkan reessä ja lumiukon vetämää hippaa.

Jäisen ja lumisen tapahtuman järjestivät Lappajärven yhteiskoulu ja sen tukioppilaat, kunnan vapaa-aikatoimi, Mannerheimin lastensuojeluliiton Lappajärven osasto, Lappajärven Veikottaret ja Lions Club Lappajärvi sekä alajärveläinen Järviseudun pallokerho.

LC Lappajärvi on perinteisesti järjestänyt koko perheen tapahtuman laskiaistiistai-iltana, mutta tänä vuonna laskiaisriehaa ei ole.

Myöhemmin torstai-iltana Lappajärvellä järjestettiin vielä ystävänpäivän tilaisuus kirkossa ja Härmänmaan musiikkiopiston ystävänpäiväkonsertti koulukeskuksen Meteoriittisalissa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.