Yllätykset ovat työn suola – varhaiskasvatuksen opinnot veivät Joni Pollarin Qatariin lukemaan Mauri Kunnasta

Joni Pollari teki yläkoulun työelämääntutustumisjaksot alakouluilla ja sai sieltä innostuksen hakeutua opetusalalle.
Joni Pollari teki yläkoulun työelämääntutustumisjaksot alakouluilla ja sai sieltä innostuksen hakeutua opetusalalle.
Joni Pollari teki yläkoulun työelämääntutustumisjaksot alakouluilla ja sai sieltä innostuksen hakeutua opetusalalle.
Joni Pollari teki yläkoulun työelämääntutustumisjaksot alakouluilla ja sai sieltä innostuksen hakeutua opetusalalle.
VAIKKA opettajuus on myllerryksessä ja työn vaativuus yhteiskunnan muuttuessa on noussut tapetille, on alajärveläinen Joni Pollari varma ammatinvalinnastaan. Hän haluaa työskennellä lasten parissa hyödyntäen positiivista pedagogiikkaa ja toiminnallisuutta. Jyväskylässä varhaiskasvatu...

VAIKKA opettajuus on myllerryksessä ja työn vaativuus yhteiskunnan muuttuessa on noussut tapetille, on alajärveläinen Joni Pollari varma ammatinvalinnastaan. Hän haluaa työskennellä lasten parissa hyödyntäen positiivista pedagogiikkaa ja toiminnallisuutta.

Mainos

Jyväskylässä varhaiskasvatu…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.