Työ maistuu Salme Tähtiselle

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Melkoinen turbomummo. Sellaiseksi tekee mieli kutsua evijärveläistä Salme Tähtistä, 89, kun Tähtinen hurauttaa ompelukoneen päälle ja alkaa korjata Jokamuovin suojakäsineiden kankaisia vuoria. Harva 1920-luvulla syntynyt tekee edelleen töitä.

Tähtinen on tehnyt Jokamuoville töitä kohta 40 vuotta, eikä vapaalle jääminen ole käynyt mielessäkään.

–Joskus joku kysyy, että eikö nämä työt hermostuta. Paremminkin verenpaine meinaa nousta, jos ei ole mitään tekemistä, Tähtinen nauraa.

Lue Salme Tähtisen haastattelu tämän viikon Järviseudun Sanomista.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.