Presidentti Alexander Stubbin sukujuuret yltävät Järviseudulle asti 

Alexanderin isän puolelta löytyy yhteyksiä Järviseudulle.
Alexanderin isän puolelta löytyy yhteyksiä Järviseudulle, isälinja on Ähtävällä syntyneitä Stubbeja aina 1600-luvulle asti.
Alexanderin isän puolelta löytyy yhteyksiä Järviseudulle.
Alexanderin isän puolelta löytyy yhteyksiä Järviseudulle, isälinja on Ähtävällä syntyneitä Stubbeja aina 1600-luvulle asti.
OLEN KERÄNNYT kyläseuralle rahaa tekemällä ihmisille selvityksiä heidän sukujuuristaan ja lähettänyt esipolvitaulut sähköpostilla tilaajille. Yleensä ainakin osa esivanhemmista on syntynyt ja elänyt Järviseudulla ja ne selviävät muutamassa tunnissa. Joskus sukujuuret leviävät ympä...

OLEN KERÄNNYT kyläseuralle rahaa tekemällä ihmisille selvityksiä heidän sukujuuristaan ja lähettänyt esipolvitaulut sähköpostilla tilaajille. Yleensä ainakin osa esivanhemmista on syntynyt ja elänyt Järviseudulla ja ne selviävät muutamassa tunnissa. Joskus sukujuuret leviävät ympä…

Mainos

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.