Paavolan koulun suunnitteluun lisämäärärahaa

Alajärven kaupunki varautuu rakentamaan Paavolan koululle uudet toimitilat.
Alajärven kaupunki varautuu rakentamaan Paavolan koululle uudet toimitilat.
Alajärven kaupunki varautuu rakentamaan Paavolan koululle uudet toimitilat.
Alajärven kaupunki varautuu rakentamaan Paavolan koululle uudet toimitilat.

ALAJÄRVEN kaupunginhallitus päätti 8. huhtikuuta esittää kaupunginvaltuustolle 150 000 euron lisämäärärahaa Paavolan kouluprojektin suunnitteluun. Se katetaan tarvittaessa lainanotolla. Vuosien 2025 ja 2026 taloussuunnitelmissa on varauduttu vuosina 2025 ja 2026 uuden koulun rakentamiseen, mutta hankkeelle ei ole varattu suunnittelurahaa kuluvan vuoden talousarvioon.

KAUPUNGINHALLITUS jakoi Pentti Moision kulttuuriperinnerahaston avustukset. Suurimmat summat myönnettiin Alajärven nuorisoseuralle yhdistyksen toimintaan ja talon ylläpitoon sekä kunnostukseen, 10 000 euroa sekä Nelimarkka-museolle arkkitehtuuri ja tila -residenssin pilotoimiseen ja lanseeraukseen, 11 000 euroa. Yhteensä avustuksia jaettiin 72 145 eurolla. *

SEINÄJOEN Ammattikorkeakoulu Oy:n hankkeeseen korkeakoulun aloituspaikkojen määrän kasvattamiseksi osallistutaan 29 097 eurolla vuodessa viiden seuraavan vuoden ajan.

Korhonen jättää Alajärven

KAUPUNGINVALTUUSTOLLE esitetään, että kaupunginvaltuuston ja -hallituksen jäsen Kari Korhoselle myönnetään ero luottamustehtävistä paikkakunnalta poismuuton vuoksi. Hän on myös Etelä-Pohjanmaan maakuntavaltuuston varajäsen, suhteellisten vaalien vaalilautakunnan jäsen sekä Pohjanmaan poliisilaitoksen neuvottelukunnan varajäsen. Markus Latvala nousee kaupunginvaltuuston varsinaiseksi jäseneksi valtuuston jäljellä olevaksi toimikaudeksi.

Rokulipäivät järjestetään 49. kerran

ALAJÄRVEN Yrittäjien Rokulipäivien järjestämiseen myönnettiin 6 000 euron avustus. Rokulipäivät järjestetään 49. kerran ensi kesänä 5.–6. heinäkuuta.

*Juttua muokattu 10.4. klo 10.04, korjattu kulttuuriperinnerahaston myöntämät avustukset: aiemmat luvut olivat anottuja summia.

Sinua saattaisivat kiinnostaa nämä jutut

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.