VM Carpetin mattojen poistopäivässä voi tehdä edullisia löytöjä 

VM Carpetin toimitusjohtaja Harri Viita-aho kannustaa tuomaan koteihin ja vapaa-ajanasuntoihin uutta, piristävää ilmettä mattojen avulla.
VM Carpetin toimitusjohtaja Harri Viita-aho kannustaa tuomaan koteihin ja vapaa-ajanasuntoihin uutta, piristävää ilmettä mattojen avulla.
VM Carpetin toimitusjohtaja Harri Viita-aho kannustaa tuomaan koteihin ja vapaa-ajanasuntoihin uutta, piristävää ilmettä mattojen avulla.
VM Carpetin toimitusjohtaja Harri Viita-aho kannustaa tuomaan koteihin ja vapaa-ajanasuntoihin uutta, piristävää ilmettä mattojen avulla.

SUOMEN suurimman mattojen valmistajan, lappajärveläisen VM Carpetin henkilökunta juhlistaa kevättä tempaisemalla mattojen poistopäivän 26. huhtikuuta. Kauppoja on mahdollista tehdä jopa kahdeksankymmenen prosentin alennuksella kello 12–19 yrityksen Lappajärven Karvalan kylässä sijaitsevassa tehdastilassa. Sata ensimmäistä asiakasta saa mukavan lahjayllätyksen, ja kaikkia kävijöitä odottaa kahvitarjoilu sekä arvonta. Toimitusjohtaja Harri Viita-aho sanoo poistopäivän olevan räväkkä lähtölaukaus piteneviin päiviin. 

–Kevät etenee, valo lisääntyy ja mieli piristyy kylmän, pitkän talven jälkeen. Monien mieliin nousee samalla ajatus sisustaa kotia tai vapaa-ajan asuntoa uuteen uskoon. Poistopäivä tarjoaakin vastauksen näihin ajatuksiin laajalla tarjonnalla ja edullisilla tarjouksilla. Matot ovat sisustuksessa ylipäätään hyvin keskeisessä asemassa, sillä ne luovat tunnelmaa, viihtyisyyttä ja lämpöä. 

Poistopäivässä on tarjolla monenlaisia mattoja kuten esimerkiksi nukka- ja villamattoja. 

–Ne sopivat kaikenlaisiin tiloihin makuuhuoneesta eteiseen. Matot ovat myös helppohoitoisia ja näppärä puhdistaa. 

Värimaailman osalta suosituimmat värit ovat edelleen beige, harmaa sekä valkoinen. Suosiotaan ovat nostaneet kirkkaammatkin värit. 

–Suomalaiset ovat perinteisesti hillittyjen värien ystäviä. Silti esimerkiksi vihreän kysyntä on lisääntynyt. Värikkäämpiä mattoja suositaan erityisesti mökkien ja vapaa-ajan asuntojen matoissa. 

VM Carpetin mattoja viedään Suomen markkinoiden lisäksi yli kolmeenkymmeneen maahan. Viita-aho sanoo suomalaisten kuluttajien arvostavan erityisesti oman maan tuotantoa.  

–Monet kuluttajat haluavat tietoisesti laadukkaan ja kestävän kotimaisen maton. Vaikka ulkomaalainen matto on monesti edullisempi, on laadussa usein iso ero. Kuluttajat pitävät tärkeänä myös ekologista näkökulmaa, joka korostuu tuotannossamme. Olemmekin saaneet esimerkiksi Suomen Luonnonsuojeluliiton myöntämän Ekokompassi-sertifikaatin. 

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.