Viikon 15 Lyhyet uutiset: ViVe:n jäsenkeräys käynnistyy

Vimpelin Veto
Vimpelin Veto.
Vimpelin Veto
Vimpelin Veto.

90 vuotta täyttävän Vimpelin Vedon vuoden 2024 jäsenkeräys käynnistyy tällä viikolla. Jäsenmaksun voi suorittaa joka talouteen postitetulla tilisiirtokaavakkeella. Jäsenmaksun toukokuun loppuun mennessä suorittaneiden kesken arvotaan muun muassa Superpesiskausikortteja.

Heinilä Finnveran johtoon

ALAJÄRVELÄISLÄHTÖINEN DI, KTM Juuso Heinilä on nimitetty Finnvera Oyj:n toimitusjohtajaksi 1.6.2024 alkaen. Heinilä on ollut Finnveran palveluksessa vuodesta 2016, ja toimii tällä hetkellä pk- ja midcap-yritysten rahoituksesta vastaavana liiketoimintajohtajana. –Finnveralla on tärkeä tehtävä Suomen talouden, viennin ja suomalaisten yritysten kasvun vahvistajana. Yhdessä osaavan ja sitoutuneen henkilöstön kanssa jatkamme toiminnan kehittämistä, jotta yrittäjien unelmat toteutuvat ja suomalaiset yritykset menestyvät, Heinilä kuvailee.

Musiikkimenestystä Alajärvelle

INSTRUMENTAALISTA musiikkia soittava kokoonpano The Crows Alajärven yläkoululta voitti YaRockSm-kisan eli yläkouluikäisten bändikilpailun Kurikassa viikonloppuna. Rumpuja yhtyeessä soittaa Samuel Kangastupa, kitaraa Topias Peräsalo, koskettimia Elia Saukko ja bassoa Matti Kanervikkoaho. Fr Utopia sai kunniamaininnan. Toisen asteen sarjan kolmannelle tilalle sijoittui niin ikään alajärveläinen Bd Bonkers, jossa ovat mukana Veera Viitasaari, Aaron Jarts, Topias Peräsalo ja Aaron Uusitupa.

Talvisuperista myrskyvaroitus

ALAJÄRVEN Ankkureiden väreissä pelannut Järviseudun yhteisjoukkue sijoittui kuudenneksi Raumalla viikonloppuna käydyssä Tyttöjen Talvisuperin lopputurnauksessa. ”Takaoven” kautta turnaukseen noussut joukkue esitti pirteää ja ennakkoluulotonta peliä. Se voitti Viinijärven ja hävisi Manse PP:lle, vaikka pommitti avausjaksossa numerot 8–0, sekä toiseksi sijoittuneelle Seinäjoelle. Joukkueessa pelasivat Minea Kivinen, Amanda Tuomela, Vilja Valkonen, Carita Tunkkari, Elisa Hyny, Siiri Mäenpää, Salla Lahti, Roosa Nuolikoski, Kira Koivisto, Eeva Honkaperä, Noora Huuki, Mirella Nygård, Siiri Honko ja Milla Siltala. Ankkureiden parhaaksi pelaajaksi valittiin Honkaperä.

Sinua saattaisivat kiinnostaa nämä uutiset

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.