Evijärvi aloitti vuotensa Toivolla

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Toivo Aatto Luomaranta on vuoden ensimmäinen vauva Evijärvellä. Paula ja Jani Luomarannan perheen kuopus syntyi Keski-Pohjanmaan keskussairaalassa ensimmäinen tammikuuta kello 19.32.

Viime viikon neuvolakäynnin yhteydessä Toivoa kävivät tervehtimässä Evijärven Lions Clubin ja Ladyjen edustajat. Vuoden ensimmäisen vauvaperheen muistaminen on leijonille ja ladyille uusi perinne Evijärvellä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.