Sirpa Sironen-Hännisen joulukirja piirtää tonttuiloa iholle

Evijärveläislähtöiseltä Sirpa Sironen-Hänniseltä on ilmestynyt jouluinen lastenkirja Sormenpäissä joulu, joka antaa koteihin ja kasvattajille apuvälineitä joulujännityksen tasaamiseen. Kuva: Sironen-Hänniseltä.
Evijärveläislähtöiseltä Sirpa Sironen-Hänniseltä on ilmestynyt jouluinen lastenkirja Sormenpäissä joulu, joka antaa koteihin ja kasvattajille apuvälineitä joulujännityksen tasaamiseen. Kuva: Sironen-Hänniseltä.
SIRPA SIRONEN-HÄNNISEN lokakuussa julkaistu lastenkirja Sormenpäissä joulutuo joulun aina sormenpäihin asti. Joulujännitystä tasaamaan tarkoitettu kirja sopii niin koteihin kuin kasvattajillekin.  Kirja sisältää 24 osin runomuotoon kirjoitettua satumaiseen Korvatunturiin sijoittuva...

SIRPA SIRONEN-HÄNNISEN lokakuussa julkaistu lastenkirja Sormenpäissä joulutuo joulun aina sormenpäihin asti. Joulujännitystä tasaamaan tarkoitettu kirja sopii niin koteihin kuin kasvattajillekin. 

Mainos

Kirja sisältää 24 osin runomuotoon kirjoitettua satumaiseen Korvatunturiin sijoittuva…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.