Uudesta äitiyspakkauksesta löytyy evijärveläinen ensikirja

Uudessa äitiyspakkauksessa on mukana Sirpa Sironen-Hännisen uusi lorukirja. Kuva: Sirpa Ryyppö

Julkaistu:

Kategoria:

,

KELA julkisti 9. joulukuuta uuden äitiyspakkauksen sisällön. Siihen valittiin myös evijärveläislähtöisen Sirpa Sironen-Hännisen uusi lorukirja Ilo pisaroi — silittelysanoja vauvalle.

Kirjassa yhdistyvät Sironen-Hännisen iloiset lorut ja lapsen psyykkistä ja fyysistä hyvinvointia edistävät leikki- ja vauvahierontaohjeet.

–Loruttelu ja silittely tuo vauvalle turvallisen olon. Yhteinen leikki edistää kiintymyssuhteen kehittymistä ja mielihyvähormonien erittymistä, hän sanoo.

–Vauvalle läsnäolo, hellyys ja rakkaus ovat tärkeintä ensimmäisen elinvuoden aikana, ja ne luovat pohjan tasapainoiselle kehittymiselle ja kasvulle. Vanhemmuus tuottaa valtavasti iloa, se on rikkaus ja lahja. 

Ilo pisaroi on nykyisin Tammelassa Forssan seudulla asuvan Sironen-Hännisen kuudes kirja.

–Lorukirjan runot ovat kirjassa myös ruotsiksi, ja nyt on ensimmäisen kerran mahdollista tilata myöskin saamenkielinen ensikirja.

Teoksen on toimittanut Sanoma Pro Oy ja kuvittanut Mikko Huhtinen.

ENSIKIRJA on kuulunut äitiyspakkaukseen vuodesta 1985 lähtien.

Sironen-Hänninen kertoo, ettei hän itsekään ole vielä saanut kirjastaan tekijänkappaletta. Pakkauksen sisältö julkistettiin poikkeuksellisen aikaisin, koska syntyvyys on kohonnut ja edellinen pakkaus oli jaettu loppuun.

Ensi vuonna koko ikäluokka saa samanlaiset kuosit vauvalleen.

Äitiyspakkauksen kaikki tuotteet kilpailutetaan vuosittain.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.