Iloa ja valoa

Mukaan tarvittiin vain lyhty ja joulumieltä. Kuvassa Leena Hanhikoski ja Kaija Koski. Kuva: Marja-Liisa Nevala

AIJJOOS-TOIMINTA järjesti tällä ja viime viikolla Hyvän mielen valokulkueen kuudella paikkakunnalla: Kortesjärvellä, Evijärvellä, Lappajärvellä, Kauhavalla ja Härmissä.

Kyseessä oli ikäihmisten iloksi toteutettu korona-ajan joulutapahtuma, jossa vapaaehtoiset kävivät joukolla laulamassa paikallisessa palveluasumisen yksikössä tai sen pihalla. Osallistujat tarvitsivat matkaan vain oman lyhdyn tai lampun ja joulumieltä.

–Tilaisuuksiin osallistui yhteensä 175 ikäihmistä kuudessa eri tapahtumassa. Nautimme kovasti yhdessäolosta, ulkoilusta lyhtykulkueena, joululaulujen laulamisesta, ikäihmisten ilahduttamisesta asumisyksiköissä ja jouluisista kahvitteluista. Joulumieli syntyy pienistä asioista, toteaa Marja-Liisa Nevala Aijjoosilta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.