Lions Club Kortesjärvi muisti ensimmäistä vauvaa 

Jaakko Niemistö (vas), Juho-Matti Ojanperä, Jenna Kinnula pienokainen sylissä ja Jarmo Kumpula.
Jaakko Niemistö (vas), Juho-Matti Ojanperä, Jenna Kinnula pienokainen sylissä ja Jarmo Kumpula.
Jaakko Niemistö (vas), Juho-Matti Ojanperä, Jenna Kinnula pienokainen sylissä ja Jarmo Kumpula.
Jaakko Niemistö (vas), Juho-Matti Ojanperä, Jenna Kinnula pienokainen sylissä ja Jarmo Kumpula.

JO perinteeksi muodostunut vauvan muistaminen osui tänä vuonna Kortesjärven Ylikylään, jonne syntyi 1.1 kello 03.28 pikkuinen isännän alku Jenna Kinnulan ja Juho-Matti Ojanperän perheeseen.  

–Pieni kiire pikkuisella maailmaan oli tulla, sillä viisi viikkoa ennen laskettua aikaa hän päätti määrätietoisesti saapua. Ihan kaikkia valmisteluja emme olleet tehneet, mutta siitä huolimatta kaikki saatiin valmiiksi pikkuista varten, kertovat tuoreet vanhemmat Jenna ja Juho-Matti. 

Mainos

–Lions Clubilla on pitkät perinteet vuoden ensimmäisen vauvan muistamisessa. On varsin iloinen asia, kun lapsia kylälle syntyy. Lions Club muistaa perhettä lahjakortilla ja kukkasilla. Tänä vuonna perhe sai myös lahjakortin paikalliseen valokuvausliikkeeseen, Foto-Neitiin, kertoo Lions Clubin presidentti Jaakko Niemistö.  

Sirpa Kiviaho 

Luitko jo nämä?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.