Lappajärven valtuustossa Kaksineuvoisesta eroaminen

Tänään ratkeaa, eroaako Lappajärven kunta Kuntayhtymä Kaksineuvoisesta. Asiaa käsitellään illalla kunnanvaltuuston kokouksessa. Viikko sitten kunnanhallitus päätti esittää valtuustolle, että kunta jättää vielä tämän vuoden puolella ilmoituksen eroamisesta. Silloin ero kuntayhtymästä tulisi voimaan vuoden kuluttua 1. tammikuuta 2019.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.