Lappajärven koulukeskuksen ruoka maistuu oppilaille – Tyytyväisyys ruokaan poikkeuksellisen korkealla tasolla

Koululla järjestetyssä mediatilaisuudessa välitettiin kiitokset asiaan vaikuttaneille tahoille ja toimijoille. –Toivomme näin positiivisen asian jatkuvan, sanoo Antti Turpeinen.
Koululla järjestetyssä mediatilaisuudessa välitettiin kiitokset asiaan vaikuttaneille tahoille ja toimijoille. –Toivomme näin positiivisen asian jatkuvan, sanoo Antti Turpeinen.

TÄMÄN vuoden Kouluterveyskyselyssä Lappajärven koulukeskuksen koululounas oli lähes puolta parempaa kuin koko Suomessa keskimäärin. Lappajärven geolukion opiskelijoiden mukaan koululounas oli laadultaan hyvää 95,7 prosentin mielestä, kun muualla keskiarvo oli 57,4 prosenttia. Lappajärven kunta ja  kunnan opetustoimi haluaa nostaa julkisuuteen kunnassa pitemmän aikavälin trendinä näkynyttä tyytyväisyyttä kouluruokailun tasoon.

Hyvä palaute on ollut  näkyvillä kouluruokailusta oppilaiden ja henkilökunnan keskuudessa ja julkiseksi se on tullut kahden viimeksi suoritetun kouluterveyskyselyn myötä. Kouluterveyskysely tehdään kunnissa kahden vuoden välein ja niihin osallistuvat kaikki 4.–5., 8.–9. ja lukion 1.–2. luokkien oppilaat.

Mainos

–Lappajärven oppilaiden tyytyväisyys kouluruuan maittavuuteen ja tasoon on ollut poikkeuksellisen korkealla tasolla ja tämä näkyy hyvänä jatkumona tutkimustuloksissa. Haluamme kouluyhteisönä kiittää ruokapalvelutyöntekijöitä ja kuntaa tämän mahdollistamisesta, sanoo Lappajärven yhteiskoulun perusopetuksen rehtori Antti Turpeinen.

Tilaisuudessa olivat läsnä koulun edustajina perusopetuksen rehtori Antti Turpeinen, lukion vararehtori Markus Mäenpää, keittiön pääemäntä Arja Pohjoisaho, terveydenhoitaja Suvi Ahola, kunnanjohtaja Sami Alasara, luottamushenkilöistä valtuuston puheenjohtaja Heikki Honkaniemi ja hyvinvointivaliokunnan puheenjohtaja Tuija Viinamäki. Oppilaita oli mukana lukion ja yhteiskoulun oppilaskunnan edustajia.

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä jutut

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.