Lappajärvi valittiin vuoden 2022 kunnon kunnaksi 

Kuvassa Anssi Kuusela, Aino-Maija Siren ja Sami Alasara tilaisuuden jälkeen.
Kuvassa Anssi Kuusela, Aino-Maija Siren ja Sami Alasara tilaisuuden jälkeen.

KUNNANVALTUUSTON kokouksen lopuksi valtuuston puheenjohtaja Heikki Honkaniemi pyysi vielä valtuutettuja olemaan aloillaan ja ääneen pääsi Lappajärven vapaa-aikasihteeri Anssi Kuusela, joka toivotti Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu Ry:n aluejohtaja Aino-Maija Sirenin tervetulleeksi paikalle. 

Siren kertoi perusteista, jolla Lappajärvi oli valittu vuoden 2022 kunnon kunnaksi.  

–Lappajärvellä on pitkät liikunnalliset perinteet, sen osoittaa jo se, että Lappajärven kunta on investoinut liikuntaan ja liikuntapaikkoihin erinomaisesti. Tätä työtä on tehty hyvin ja erittäin pitkällä tähtäimellä, josta on osituksena monia erinomaisia urheilijoita ja heidän saavutuksiaan. Liikunnan ja urheilun näkökulmasta Lappajärven kunta on iso kunta. Voin todeta, että Lappajärveltä löytyy joka lähtöön urheilijoita. Liikkumattomuuden ongelmat on selätetty Lappajärvellä onnistuneesti. Täällä ei yhteisöllisyyskään ole kuollut, Siren kiteytti. 

–Kiitoksia näistä lämpimistä sanoista, tällainen tunnustus on erittäin merkittävä meille kaikille. Täytyy myös muistaa niitä kaikki vapaaehtoisia henkilöitä, jotka omalla vapaa-ajallaan tehdyllä työllä mahdollistavat nämä monet mahdollisuudet harrastaa eri lajeja kunnassa, kunnanhallituksen puheenjohtaja Ville Ala-aho kertoi omassa puheenvuorossaan.  

Mainos

Paikalla olleilta valtuutetuilta saatiin muutamia pikaisia kommentteja asian tiimoilta. 

–On mukavaa, että etenkin lapsille on tarjolla niin monipuolista liikunnallista toimintaa. Puuhaa löytyy pitkin viikkoa ja Lappis Areena on kohtaamispaikka, jossa koko perhe voi harrastaa, valtuutettu Minna Sadeharju kertoi. 

–Lappajärvi on satsannut todella paljon liikuntapaikkoihin, täytyy vielä tuon hallin lisäksi mainita frisbeegolfradat, joita on rakennettu vapaaehtoisin voimin, Ala-aho lisää. 

Valtuutettu Tuija Viinamäki kertoo, kuinka kunta on satsannut myös ikäihmisten liikuntaa järjestämällä heille erilaisia jumppatilaisuuksia. Myös sivukylillä harrastetaan liikuntaa, se kaikki antaa positiivisen kuvan kunnasta ulospäin.  

Lisää tuoreita juttuja Lappajärveltä täällä

https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2023/10/24/ruskaretki-lakeaharjulle/
https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2023/10/22/luonnonmukainen-kalatie-turvaa-vaelluskalojen-ja-raakkujen-lisaantymisen-ahtavanjoen-vesistoissa/
https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2023/10/22/nissista-kisarantaan-itakylan-kautta/
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.