Ruskaretki Lakeaharjulle tehtiin syksyn väreistä nauttien

Laavussa kelpasi nauttia maisemista.
Laavussa kelpasi nauttia maisemista.

LAPPAJÄRVEN VEIKKOJEN soutu- ja hiihtojaosto järjesti ruskapatikan Vimpelin Lakeaharjun laavulle 8. lokakuuta 2023. Vaellettava matka oli valinnan mukaan 8 kilometriä tai 16 kilometriä. Sää oli pilvipoutainen ja luonto syksyisen värikäs. Laavulta avautuivat hienot maisemat Lappajärven selälle. Taukopaikalla paistettiin makkaraa ja keitettiin nokipannukahvit. Retkeilemään oli lähtenyt myös vimpeliläisiä liikkujia. 

Patikassa mukana olivat Risto Alalantela, Erkki Virtaniemi, Jaakko Niemelä, Risto Olli, Matti Etelämäki ja Päivi Etelämäki. 

Luitko jo nämä jutut?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.