Toivon ja lohdun musiikkia Lappajärven kirkossa  

Toivon ja lohdun musiikki-illan ajankohdaksi on vakiintunut pyhäinpäivän aatto. Kuva viime vuoden tilaisuudesta Lappajärven kirkossa.
Toivon ja lohdun musiikki-illan ajankohdaksi on vakiintunut pyhäinpäivän aatto. Kuva viime vuoden tilaisuudesta Lappajärven kirkossa.

PERJANTAI-ILTANA 3. marraskuuta kello 19, Lappajärven kirkossa kuullaan lohduttavaa ja toivoa tuovaa musiikkia. 

Toivon ja lohdun musiikki-ilta toteutuu nyt jo viidennen kerran ja toisen kerran peräkkäin Lappajärven kirkossa. Tilaisuuden ajankohdaksi on vakiintunut pyhäinpäivää edeltävä perjantai. Runsas kuulijamäärä ja illoista saadut rohkaisevat palautteet ovat kannustaneet pitämään perinnettä yllä. 

Illan ohjelma sisältää monipuolisesti kaunista ja koskettavaa musiikkia: yksinlauluja, tyttökuoron lauluja, duettoja ja soitinmusiikkia. Ohjelmassa on pääosin tuttuja hartaita lauluja toivoon ja lohdutukseen, muun muassa Pidä minusta kiinni ja Nyt kerron mä sulle lapseni. Mukana myös muutama vähemmän kuultu laulu, kuten esimerkiksi tyttöjen koskettava duetto Älä pelkää ollenkaan. Ilta päättyy, jo perinteisesti, yhteisvirteen 618. 

Musisoimassa ovat lappajärveläiset Outi ja Jouni Jokitalo perheensä kanssa, Ari-Pekka Jokitalo Haapavedeltä, Markus Kinnunen Torniosta ja Johannes Määttä Ullavasta. Uruissa on lappajärveläislähtöinen Kyösti Peltokangas ja pianosäestyksistä vastaa Anni Kalliokoski Reisjärveltä.  

–Toivomme, että tämä musiikki-ilta saisi olla lohduttamassa poisnukkunutta läheistään kaipaavaa. Haluamme olla myös jakamassa musiikin välityksellä toivon näköalaa tähän epävakaaseen aikaan, sekä valoa ja iloa pimeään syksyyn. 

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Ohjelmamaksu on vapaaehtoinen ja sen tuotto menee Alajärven seurakunnan alueella tehtävään diakoniatyöhön. 

Toivotamme jokaisen lämpimästi tervetulleeksi Toivon ja lohdun musiikki-iltaan Lappajärven kirkkoon! 

Outi ja Jouni Jokitalo 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.