Lappajärven kunnanvaltuusto kävi listan nopeasti läpi 

Lappajärven kunnanvaltuuston syksyn ensimmäinen kokous sujui nopeasti.
Lappajärven kunnanvaltuuston syksyn ensimmäinen kokous sujui nopeasti.

KUNNANVALTUUSTO käsitteli syyskauden ensimmäisen kokouksensa asialistan nopeasti läpi Lappajärvellä. Lappajärven Osulan kauppa purettiin ilman käytettyjä puheenvuoroja. Osuuskauppa KPO on pitäytynyt alkuperäisessä esityksessään, jonka mukaan se palauttaa Lappajärven kunnalle koko kauppahinnan 200 000 euroa. Muita korvauksia KPO ei maksa.  

Talouden tasapainottamissuunnitelma vuosille 2023–25 hyväksyttiin ilman puheenvuoroja. Säästösuunnitelmalla aikaansaatava säästö vuosina 2023–26 on yhteensä noin 1,9 miljoonaa euroa esitetyn laskelman mukaan. Suurin yksittäinen säästö on Osulan kiinteistökaupan purkamisesta saatava summa. 

Mainos

Nykälänniemen asemakaavan muutos, laajennus ja osittainen kumoaminen hyväksyttiin ilman puheenvuoroja. 

Kunnanvaltuuston puheenjohtaja Heikki Honkaniemi kiitti kokouksen lopuksi sujuvasta kokouksesta, jonka asiat olivat hyvin valmisteltuja ja valtuutetut olivat päätettäviin asioihin hyvin perehtyneitä.  

Näin kokoustettiin Vimpelissä samana iltana

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.