Uusimmat kesäblogit:

Ahola jatkaa Kotiseutuliiton valtuustossa

Tuija Ahola edustaa Etelä-Pohjanmaata Suomen Kotiseutuliiton hallituksessa. Arkistokuva.
Tuija Ahola edustaa Etelä-Pohjanmaata Suomen Kotiseutuliiton hallituksessa. Arkistokuva.

LAPPAJÄRVELÄINEN Tuija Ahola jatkaa Suomen Kotiseutuliiton valtuustossa kolmannelle kaudelleen. Hän toimii Etelä-Pohjanmaan edustajana. Kotiseutuliiton vuosikokous valitsi 9. syyskuuta Kotkassa Janne Vilkunan jatkamaan puheenjohtajana. 

Luoma-aho Kyyjärvelle 

ALAJÄRVEN varhaiskasvatuspäällikkö Hanna Luoma-aho on valittu Kyyjärven varhaiskasvatusjohtajaksi. Luoma-aho aloittaa uudessa tehtävässään 25. Syyskuuta.  

Toomingas siirtyy Vimpeliin 

NAISTEN Korisliigakauteen valmistautuva Vimpelin Veto on tehnyt pelaajasopimuksen Cayro-Lyza Toomingaksen kanssa. 185-senttinen sentteri edusti viime kaudella Forssan Alkua. Toomingas pelasi kaudella 2021 22 seitsemän ottelua Vedon riveissä. Toomingas kuului tänä kesänä 20-vuotiaitten maajoukkueryhmään ja hänelle on edustanut Suomea 15 maaottelussa!  

Kulttuuriavustuksia jaossa 

ALAJÄRVEN elinvoimalautakunnan kulttuuriavustukset paikallisille kulttuuria tuottaville järjestöille ja yhdistyksille ovat haettavissa. Hakemukset liitteineen tulee toimittaa Alajärven kaupungin kirjaamoon 12.10.2023 kello 15 mennessä. Avustuksia toivotaan haettavan ensisijaisesti kaupungin kotisivuilta löytyvällä sähköisesti täytettävällä lomakkeella, mutta hakea voi myös paperilomakkeella. 

Ehdota kulttuuripalkinnon saajaa 

ALAJÄRVEN kaupunki myöntää kulttuuripalkinnon vuosittain yhdelle tai useammalle paikkakunnalla asuvalle tai syntyneelle henkilölle, työryhmälle, yhdistykselle tai yhteisölle, tunnustuksena merkittäväksi katsottavasta kulttuuriteosta tai -työstä. Ehdotuksia palkittavasta voi jättää elinvoimalautakunnalle perustelujen kera sähköpostilla paivi.haapaniemi@alajarvi.fi 30. lokakuuta mennessä. Kulttuuripalkinnot jaetaan perinteisesti itsenäisyyspäivän juhlan yhteydessä. 

Luitko jo nämä tuoreet uutiset?

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Bingoilta keräsi mukavan kokoisen porukan pelaamaan yhden ja kahden rivin sekä täyden lapun palkinnoista.

Karvalan Unskilla pelattiin bingoa

KARVALAN Unskilla Lappajärvellä aloitettiin keskiviikkona bingoillan vietto, josta yrittäjät Heli ja Veli-Matti Saariaho toivovat jatkuvaa

Vimpelin Veto

Veto aloitti sydäntykytysvoitolla

HBA–Veto 93-94 (79–79,38–32) ja Viime kauden naisten Korisliigan pronssimitalisti Vimpelin Veto aloitti kautensa hurjalla taisteluvoitolla

Bingoilta keräsi mukavan kokoisen porukan pelaamaan yhden ja kahden rivin sekä täyden lapun palkinnoista.

Karvalan Unskilla pelattiin bingoa

KARVALAN Unskilla Lappajärvellä aloitettiin keskiviikkona bingoillan vietto, josta yrittäjät Heli ja Veli-Matti Saariaho toivovat jatkuvaa

Vimpelin Veto

Veto aloitti sydäntykytysvoitolla

HBA–Veto 93-94 (79–79,38–32) ja Viime kauden naisten Korisliigan pronssimitalisti Vimpelin Veto aloitti kautensa hurjalla taisteluvoitolla

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.