Uusimmat kesäblogit:

Koulukeskus saa asfaltin viikolle 42

EVIJÄRVEN kunnanhallitus päätti 11. syyskuuta hyväksyä teknisen lautakunnan ehdotuksen koulukeskuksen piha- ja liikennealueiden asfaltoinneista. Tällä hetkellä kaikki piha- ja liikennealueet ovat murskepintaisena. Asfalttia tehdään noin 7 900 neliötä. Asfaltoinnin toteuttajaksi valittiin Sundström Ab Oy. Talousarvion investointiosassa on tarkoitukseen varattu rahaa 80 000 euroa. Ylitys katetaan muista investoinneista säästyvistä määrärahoista. Asfaltointityö tulee olla valmis viimeistään koulun syyslomaviikon aikana, viikolla 42.

KYLIEN KEHITTÄMISRAHAA myönnettiin yhteensä 6 750 euroa. Evijärvi-Seura saa kesäkeittiön rakentamiseen 1 000 euroa, Evijärven kuntoilukeskus pihan asfaltointiin 3 550 euroa, Kivijärven kylän kyläyhdistys valaistun ladun sähkömenoihin 1 000 euroa, Järviseudun syöpäyhdistys/Evijärven osasto juhlavuoden tapahtumaan 800 euroa ja EL Evijärvi kaikille avoimen joulujuhlan järjestämiseen 400 euroa.

Kunnanhallitus sitoutui edistämään ruoka-aputoimintaan liittyvää yhteistyötä ”Varmistetaan ruoka-apu Etelä-Pohjanmaalla” -hankkeen kanssa ja hyväksyi aiesopimuksen. Ruoka-aputoiminta tukee heikommassa asemassa olevia ja on tärkeää yhdyspintatyötä kuntien, järjestöjen, seurakuntien, yritysten ja hyvinvointialueen kesken.

Luitko jo nämä uutiset ja jutut Evijärveltä?

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Vimpelissä kaavaillaan kehitysyhtiön perustamista.

Vimpeli saamassa kehitysyhtiön

MAANANTAINA kokoontuva Vimpelin kunnanhallitus saa päätettäväksi kehitysyhtiön, Vimpeli Invest Oy:n,  perustamisen. Mikäli kunnanhallitus hyväksyy talous-

Soinin kunta saa hyvinvointijohtajan ja kunnan organisaatio muuttuu vuoden vaihteessa.

Soini saa hyvinvointijohtajan

SOININ kunnanhallitus hyväksyi kokouksessaan 25. syyskuuta kuntaorganisaation muutokset vuoden 2024 alusta. Soini saa hyvinvointijohtajan. Hyvinvoinnin

Vimpelissä kaavaillaan kehitysyhtiön perustamista.

Vimpeli saamassa kehitysyhtiön

MAANANTAINA kokoontuva Vimpelin kunnanhallitus saa päätettäväksi kehitysyhtiön, Vimpeli Invest Oy:n,  perustamisen. Mikäli kunnanhallitus hyväksyy talous-

Soinin kunta saa hyvinvointijohtajan ja kunnan organisaatio muuttuu vuoden vaihteessa.

Soini saa hyvinvointijohtajan

SOININ kunnanhallitus hyväksyi kokouksessaan 25. syyskuuta kuntaorganisaation muutokset vuoden 2024 alusta. Soini saa hyvinvointijohtajan. Hyvinvoinnin

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.