Evijärvi ennakoi alijäämää

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Evijärven kunnanvaltuusto saa huomenna maanantaina käsiteltäväkseen talousarvioesityksen, joka ennakoi ensi vuodelle 517 000 euron alijäämää. Vuosikate on arviolta 10 000 euron verran positiivinen, mutta yli puolen miljoonan poistot painavat tilikauden tuloksen tappiolle.

Alijäämäisestä budjettiesityksestä huolimatta Evijärven kunnan taseessa riittää edelleen vanhoja ylijäämiä lähes viiden miljoonan euron edestä.

Investointeja kunta aikoo tehdä ensi vuonna yli 1,4 miljoonalla eurolla. Investoinneista valtuusto päätti jo marraskuussa.

Lue talousarvioesityksestä lisää Järviseudun Sanomien numerosta 50/2017.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.