Lappajärvelle rakennetaan uusi seurakuntatalo

Tästä kuvakulmasta uusi seurakuntatalo rakennetaan nykyisen taakse parkkialueen kohdalle.

Julkaistu:

Aihe:

Viime sunnuntain kokouksessaan Lappajärven kirkkovaltuusto päätti rakennuttaa uuden seurakuntatalon. Seurakunnan talouspäällikkö Mari Heijari kertoo, että investoinnin hinnaksi tulee arvonlisäveroineen lähes kaksi miljoonaa euroa.
–Lopullinen hinta riippuu muun muassa rakennuksen koosta ja urakkakilpailutuksen tuloksesta, sanoo Heijari.
Lue lisää Järviseudun Sanomista 49/2017.

Mainos

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.