Kauhavan kirkkovaltuusto hyväksyi ylijäämäisen tilinpäätöksen

KAUHAVAN seurakunnan vuoden 2023 tilikauden tulos osoittaa ylijäämää 258 397,06 euroa.
KAUHAVAN seurakunnan vuoden 2023 tilikauden tulos osoittaa ylijäämää 258 397,06 euroa. Kirkkovaltuusto hyväksyi tilinpäätöksen Kortesjärvellä.
KAUHAVAN seurakunnan vuoden 2023 tilikauden tulos osoittaa ylijäämää 258 397,06 euroa.
KAUHAVAN seurakunnan vuoden 2023 tilikauden tulos osoittaa ylijäämää 258 397,06 euroa. Kirkkovaltuusto hyväksyi tilinpäätöksen Kortesjärvellä.

KAUHAVAN seurakunnan vuoden 2023 tilikauden tulos osoittaa ylijäämää 258 397,06 euroa. Seurakunnan kokonaisverotulot nousivat vuonna 2023 noin 863 000 euroa edelliseen vuoteen verrattuna, koska Evijärvi liitettiin Kauhavaan. Kirkollisverotuloja kertyi noin 811 334,55 euroa ja valtionrahoitusosuutta 521 134,96 euroa enemmän kuin 2022. Talousarvioon verrattuna kokonaisverotulot olivat 217 400 euroa arvioitua suuremmat.

Käyttötalouden toimintatuotot olivat 419.595,55 euroa, nousua edelliseen vuoteen verrattuna oli 79 613 euroa ja toimintakulut 3,9 miljoonaa euroa, missä nousua 845 377 euroa edelliseen vuoteen verrattuna.

Seurakunnan tase päättyy kokonaissummaan 8 878 904,46 euroa, josta hautainhoitorahaston osuus on 79 738,86 euroa. Kauhavan seurakunnan kirkkovaltuusto hyväksyi toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen 28. toukokuuta Kortesjärven Messissä pitämässään kokouksessa.

Tiimejä laajennettiin kahdesta viiteen henkilöön

KIRKKONEUVOSTO on hyväksynyt seurakunnalle tiimipohjaisen hallintorakenteen. Ohjesäännön mukaan tiimi kokoontuu laajennetussa kokoonpanossa syksyisin valmistelemaan toimintasuunnitelmaa ja talousarviota. Kirkkoneuvoston jäsen Tarja Pellinen on tehnyt aloitteen laajennetun tiimin luottamushenkilöiden jäsenmäärän määrittelemiseksi kahdesta viiteen. Laajennettuun diakoniatiimiin valittiin seuraavat henkilöt: Pirkko Malmi, Vuokko Sulkakoski, Tapio Karjanlahti, Aaro Syrjälä ja Aira Mäkinen. Laajennettuun kasvatustiimiin valittiin Teemu Heikkilä, Maritta Hanhikoski, Anna-Leena Sorvisto, Anna Sarkaranta ja Marjaana Ikola. Laajennettuun kirkkomusiikkitiimiin valittiin Raimo Kunnari, Satu Lumiaho, Liisa Erkkilä, Raija Pirttinen ja Eija Korpi sekä VALO-tiimiin Anna-Maija Ylinen, Tiia Vartio, Eeva-Maria Laakso, Piia Jutila ja Sisko Vaittinen.

KIRKKOVALTUUTETTU Oona-Mari Marschin muutettua paikkakunnalta kirkkoneuvoston jäsen Marketta Heikkilä jäi ilman henkilökohtaista varajäsentä. Varajäseneksi valittiin Anna-Maija Ylinen.

Lue myös nämä jutut

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.