Jyrki pyöräilee kesän aikana 5 000–6 000 kilometriä 

Jyrki Ryhäsen kesän tavoitteisiin kuuluu muun muassa 20 tunnin pyörälenkki.
Jyrki Ryhäsen kesän tavoitteisiin kuuluu muun muassa 20 tunnin pyörälenkki.
Jyrki Ryhäsen kesän tavoitteisiin kuuluu muun muassa 20 tunnin pyörälenkki.
Jyrki Ryhäsen kesän tavoitteisiin kuuluu muun muassa 20 tunnin pyörälenkki.
KORTESJÄRVELÄINEN Jyrki Ryhänen viettää pyörän selässä melkein kaiken vapaa-aikansa. Pyöräily valikoitui intohimoiseksi harrastukseksi neljä vuotta sitten, kun polvi ei juoksusta tykännytkään. Pyöräilyharrastus vei miehen mennessään, kun kipinä siihen syntyi.   –A...

KORTESJÄRVELÄINEN Jyrki Ryhänen viettää pyörän selässä melkein kaiken vapaa-aikansa. Pyöräily valikoitui intohimoiseksi harrastukseksi neljä vuotta sitten, kun polvi ei juoksusta tykännytkään. Pyöräilyharrastus vei miehen mennessään, kun kipinä siihen syntyi.  

Mainos

–A…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.