Monitoimikenttä avattiin

Monitoimikentän avajaisissa nauhan leikkasivat Lappajärven yhteiskoulun rehtori Matti Mäkelä, Lappajärven Osuuskaupan toimitusjohtaja Pasi Lahti, Lappajärven Osuuspankin toimitusjohtaja Antti Haapoja ja kunnan vapaa-aikasihteeri Anssi Kuusela.

Julkaistu:

Aihe:

Viime viikolla otettiin käyttöön monitoimikenttä Lappajärven yhteiskoulun pihassa. Avajaisissa puhunut yhteiskoulun rehtori Matti Mäkelä mainitsi, että uusi kenttä tukee erinomaisesti koululiikunnassa kolmen H:n periaatetta: hiki, hymy ja hengästyminen.

Lue lisää Järviseudun Sanomista 35/2017.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.