Kristian Kulokorpi voitti tiukan golfkisan

Palkintoja vastaanottamassa kisan kolmonen Jonas Haglund, kakkonen Mikael Salminen ja voittaja Kristian Kulokorpi.

Julkaistu:

Järviseudun Golfin järjestämän Kivitippu Pro Invitational -kisan voitti Kristian Kulokorpi. Pickala Golf Clubia edustava Kulokorpi käytti kolmeen kierrokseen 206 lyöntiä (70+69+67) ja pelasi kymmenen alle par-tuloksen. Hän voitti yhdellä lyönnillä Suur-Helsingin Golfin Mikael Salmisen (65+69+73=207). Kolmanneksi ylsi Jonas Haglund Ålands Golfklubbista (75+69+66 =210).

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.