Lappajärvellä kilpailtiin ja tutustuttiin frisbeegolfiin  

Järviseudun Disc Golf Clubin Mikko Timonen ja Konsta Aho toivottavat uudet jäsenet tervetulleeksi. –Meillä on hyvä porukka ja jäsenmaksun suuruuteen nähden hyviä etuja kiekkokauppoihin ja Vimpelin Vuoropariin.
Järviseudun Disc Golf Clubin Mikko Timonen ja Konsta Aho toivottavat uudet jäsenet tervetulleeksi. –Meillä on hyvä porukka ja jäsenmaksun suuruuteen nähden hyviä etuja kiekkokauppoihin ja Vimpelin Vuoropariin.
Järviseudun Disc Golf Clubin Mikko Timonen ja Konsta Aho toivottavat uudet jäsenet tervetulleeksi. –Meillä on hyvä porukka ja jäsenmaksun suuruuteen nähden hyviä etuja kiekkokauppoihin ja Vimpelin Vuoropariin.
Järviseudun Disc Golf Clubin Mikko Timonen ja Konsta Aho toivottavat uudet jäsenet tervetulleeksi. –Meillä on hyvä porukka ja jäsenmaksun suuruuteen nähden hyviä etuja kiekkokauppoihin ja Vimpelin Vuoropariin.
FRISBEEGOLFIN suosio kasvaa. Suomen frisbeegolfliiton (SFL) mukaan seuroja on Suomessa 207 ja rekisteröityneitä harrastajia yli 11 000. Asukaslukuun suhteutettuna Suomessa on eniten ratoja ja kierroksia pelataan toiseksi eniten maailmassa. SFL:n mukaan yhteensä 263 000 suomalaista aiku...

FRISBEEGOLFIN suosio kasvaa. Suomen frisbeegolfliiton (SFL) mukaan seuroja on Suomessa 207 ja rekisteröityneitä harrastajia yli 11 000. Asukaslukuun suhteutettuna Suomessa on eniten ratoja ja kierroksia pelataan toiseksi eniten maailmassa. SFL:n mukaan yhteensä 263 000 suomalaista aiku…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.