Kivitipulla osakeanti – tarkoitus turvata toiminnan jatkuvuus

Kivitippu peruu yrityssaneeraushakemuksensa
Kivitippu peruu yrityssaneeraushakemuksensa
Kivitippu peruu yrityssaneeraushakemuksensa
Kivitippu peruu yrityssaneeraushakemuksensa

Lappajärvellä toimiva Kivitippu Spa Oy on käynnistänyt maaliskuun loppuun saakka kestävän yleisen osakeannin. Hallituksen puheenjohtajan Jaakko Kultalahden mukaan tarkoitus on laajentaa omistajapohjaa.

–Osakeannin tavoite on 250 000 euroa. Kivitippu Span suurin omistaja on tällä hetkellä Star Garden Oy/Seppo Kultalahti.

Kivitippu Spa hakeutui yrityssaneeraukseen viime vuoden helmikuussa. Yritys hakee osakeannilla uutta pääomaa, jonka tarkoituksena on turvata yhtiön toiminnan jatkuvuus.

–Katsomme yleisen osakeannin olevan oikea toimenpide toiminnan kehittämiseksi ja velkasaneerausohjelman onnistumiseksi.

Jaakko Kultalahti sanoo yhtiön nykyisten pääomistajien olevan sitoutuneita kehittämään yhtiötä sekä aluetta, joka on Järviseudun merkittävin matkailu- ja majoituskohde.

–Mikäli anti epäonnistuisi, olisi seurauksena velkasaneerausohjelman raukeaminen, mikä aiheuttaisi mittaamattomat vahingot alueen matkailulle ja liike-elämälle.

–Lappajärven kunta on ottanut strategiassaan kärkikohteeksi matkailun, ja heillä on meneillään mittavat suunnitelmat alueen kehittämiseksi. Nykälänniemeen onkin kasvanut ja kehittynyt monia eri matkailualan toimijoita, eli olisi todella harmillista, mikäli Kivitippu joutuisi sulkemaan ovensa.

Aiheesta meillä aiemmin julkaistua

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.