KPO:lla esisopimukset uuden marketin paikasta

Koulukeskuksen auditorioon tuli parikymmentä osuuskauppafuusiosta kiinnostunutta.

Julkaistu:

Aihe:

VIIME viikon torstaina Lappajärven Osuuskauppa järjesti tiedotus- ja keskustelutilaisuuden. Syynä oli osuuskunnan hallituksen esitys, jonka mukaan Lappajärven Osuuskauppa sulautuisi Osuuskauppa KPO:hon ensi vuoden alusta lukien.

Päätösvalta mahdollisesta sulautumisesta on 29. kesäkuuta pidettävällä Lappajärven Osuuskaupan kevätkokouksella.

Osuuskauppa KPO:n tytäryhtiö KPO-Kiinteistöt Oy on tehnyt esisopimukset kolmen kiinteistön ostamisesta Nissin liikenneympyrän koillispuolelta. Lopulliset kaupat tehdään, jos osuuskuntien fuusio toteutuu.

Juttukokonaisuus julkaistiin Järviseudun Sanomissa 24/2017.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.