Mika Herrala Vimpelistä Itikka osuuskunnan hallitukseen 

Mika Herrala valittiin Itikka osuuskunnan hallituksen jäseneksi.
Mika Herrala valittiin Itikka osuuskunnan hallituksen jäseneksi.

ITIKKA osuuskunnan hallintoneuvoston kokous järjestettiin Seinäjoella 12. joulukuuta 2023. Hallintoneuvosto valitsi Itikka osuuskunnan hallituksen uudeksi jäseneksi naudanlihantuottaja Mika Herralan Vimpelistä. Herrala on toiminut aikaisemmin muun muassa Itikan hallintoneuvoston jäsenenä, projektipäällikkönä Chydenius Instituutissa sekä tutkijana Oulun Yliopistossa. Koulutukseltaan Herrala on filosofian maisteri, pääaineena Biofysiikka.  

Herrala valittiin pitkäaikaisen hallituksen jäsenen Pasi Ingalsuon tilalle, joka ei ollut enää käytettävissä tehtävään.  

Osuuskunnan vaalit toteutetaan ensimmäistä kertaa samanaikaisesti Lihakunnan kanssa. Hallintoneuvosto linjasi jo aikaisemmin, että kevään edustajiston vaalit käydään perinteisen viiden vaalialueen sijaan kolmella vaalialueella, jotka ovat Eteläinen, Keskinen ja Pohjoinen vaalipiiri. Alueiden yhdistämisen tavoitteena on vastata maatalouden rakennekehitykseen, sekä turvata eri tuotantosuuntien edustavuus osuuskunnan edustajistossa. Osuuskunnan tavoitteena on, että edustajiston vaaleihin saadaan ehdokkaaksi monipuolinen joukko ehdokkaita eri tuotantosuunnista, koko osuuskunnan toimialueelta, eri ikäisiä ja sukupuolta edustavia henkilöitä.  

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.