Kahdeksanprosenttiset alkoholijuomat tulivat ruokakauppoihin

pikaso_texttoimage_adorable-cartoon-style-Tall-glass-cider-bottles-di
pikaso_texttoimage_adorable-cartoon-style-Tall-glass-cider-bottles-di
LAKIMUUTOKSEN seurauksena kahdeksanprosenttiset vahvat oluet, siiderit, lonkerot ja miedot viinit ovat nyt ruokakaupoissa. Kauppa suhtautuu muutokseen positiivisesti ja näkee asian parempana palveluna. Asiakkaat ovat varovaisempia uudistuksen suhteen. Alkuviikosta alueen kaupoissa juomia hyllyt...

LAKIMUUTOKSEN seurauksena kahdeksanprosenttiset vahvat oluet, siiderit, lonkerot ja miedot viinit ovat nyt ruokakaupoissa. Kauppa suhtautuu muutokseen positiivisesti ja näkee asian parempana palveluna. Asiakkaat ovat varovaisempia uudistuksen suhteen.

Alkuviikosta alueen kaupoissa juomia hyllyt…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.