Geopark-palvelusopimusta muutettiin  

Lappajärven kunnanhallitus hyväksyi muutetun Geoparkin hallinnointisopimuksen.
Lappajärven kunnanhallitus hyväksyi muutetun Geoparkin hallinnointisopimuksen.
Lappajärven kunnanhallitus hyväksyi muutetun Geoparkin hallinnointisopimuksen.
Lappajärven kunnanhallitus hyväksyi muutetun Geoparkin hallinnointisopimuksen.
LAPPAJÄRVEN kunnanhallitus käsitteli Geopark-palvelusopimusta. Sopimuksen kohtia 7 ja 10 muutettiin. Sopimuksen kohdassa seitsemän Kuntien roolit ja tehtävät jätettiin pois seuraava; ”Varaavat talousarvioihinsa tarvittavat määrärahat hallinnointia ja kohteiden ylläpitoa sekä kehittämi...

LAPPAJÄRVEN kunnanhallitus käsitteli Geopark-palvelusopimusta. Sopimuksen kohtia 7 ja 10 muutettiin. Sopimuksen kohdassa seitsemän Kuntien roolit ja tehtävät jätettiin pois seuraava; ”Varaavat talousarvioihinsa tarvittavat määrärahat hallinnointia ja kohteiden ylläpitoa sekä kehittämi…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.