Nuorten Itä-Länsi -otteluihin edustusta Järviseudulta

Järviseutulaisia on valittu nuorten Itä-Länsiotteluihin 2024.
Järviseutulaisia on valittu nuorten Itä-Länsiotteluihin 2024.
Järviseutulaisia on valittu nuorten Itä-Länsiotteluihin 2024.
Järviseutulaisia on valittu nuorten Itä-Länsiotteluihin 2024.

Nuorten Itä-Länsi -joukkueissa on mukana useita järviseutulaispelaajia. Tyttöjen joukkue lähtee Itää vastaan Alajärven Ankkureiden pelinjohtaja Tero Tuomelan johdolla. Joukkueeseen on valittu Elisa Hyny, joka edustaa paitsi Alajärven Ankkureita, myös Lappajärven Veikkoja. Hynylle edustus on uran ensimmäinen.

Poikien puolella Alajärven Ankkuritpesiksestä on kolme pelaajaa: Eeli Hänninen, Kimi Lassila ja Olavi Perälä sekä Vimpelin Vedosta Jussi Vihriälä. Joukkuetta johtavat Markus Wirzenius sekä Alajärven Ankkureiden Santeri Särkinen.

Lue myös nämä jutut

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.