Vedon B-poikajoukkue on aloittanut vahvasti

Vedon B-poikien KaMa-ottelu päättyi kotijoukkueelle. Hutunkeitossa kapteeni Arttu Isoranta.
Vedon B-poikien KaMa-ottelu päättyi kotijoukkueelle. Hutunkeitossa kapteeni Arttu Isoranta.
Vedon B-poikien KaMa-ottelu päättyi kotijoukkueelle. Hutunkeitossa kapteeni Arttu Isoranta.
Vedon B-poikien KaMa-ottelu päättyi kotijoukkueelle. Hutunkeitossa kapteeni Arttu Isoranta.
VIMPELIN VEDON B-poikien ykköspesisjoukkue voitti torstaina sateen pehmentämällä kentällä Kankaanpään Mailan 2–0. Jaksot menivät 6–2 ja 5–4, kolmostilanteet Vedolle selvästi 18–9.  Kotijoukkueesta pelaajat löivät tasaisesti juoksuja. Mailanvarressa onnistuivat erityisesti j...

VIMPELIN VEDON B-poikien ykköspesisjoukkue voitti torstaina sateen pehmentämällä kentällä Kankaanpään Mailan 2–0. Jaksot menivät 6–2 ja 5–4, kolmostilanteet Vedolle selvästi 18–9.  Kotijoukkueesta pelaajat löivät tasaisesti juoksuja. Mailanvarressa onnistuivat erityisesti j…

Mainos

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.