Päiväkerho juhlii nelikymppisiään koko viikon

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Tammikuun viimeisenä päivänä tulee kuluneeksi tasan 40 vuotta siitä, kun Evijärvellä käynnistyi seurakunnan päiväkerho.

Virstanpylvästä juhlitaan koko ensi viikko. Päiväkerhossa on avoimet ovet maanantaista keskiviikkoon aamuyhdeksästä puoli kahteentoista. Torstaina on puolestaan vuorossa lastenvaatteiden ja -tavaroiden vaihtokirppis.

Viikko huipentuu sunnuntaina 5.2. pidettävään perhemessuun, jossa otetaan käyttöön taiteilija Elina Förstin maalaama kastetaulu. Messuun osallistuu myös piispa Simo Peura. Messun jälkeen seurakuntatalolla on Jukka Salmisen lastenkonsertti.

Lue keskiviikkona ilmestyneestä lehdestä, miten päiväkerho sai Evijärvellä alkunsa ja mikä on muuttunut 40 vuodessa.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.