Perhefutiskerho liikuttaa lauantaisin Kortesjärvellä  

Lilja Tuhkasaari ja Miia Kellokoski ovat saapuneet perhefutiskerhoon palloilemaan. Kuva: Juha-Matti Sarkaranta.
Lilja Tuhkasaari ja Miia Kellokoski ovat saapuneet perhefutiskerhoon palloilemaan. Kuva: Juha-Matti Sarkaranta.
Lilja Tuhkasaari ja Miia Kellokoski ovat saapuneet perhefutiskerhoon palloilemaan. Kuva: Juha-Matti Sarkaranta.
Lilja Tuhkasaari ja Miia Kellokoski ovat saapuneet perhefutiskerhoon palloilemaan. Kuva: Juha-Matti Sarkaranta.

VANHEMPIEN toiveesta se lähti. Muutama äiti kertoi käyneensä samanmoisessa kerhossa toisella paikkakunnalla ja päätettiin järjestää sama mahdollisuus tänne Kortesjärvelle, kun olimme KJV:n porukan kanssa asiaa hieman pohtineet, kertoo kerhonvetäjä Anna Sarkaranta.  

Tänä vuonna aloitettu kerho on saanut monet liikkeelle lauantaisin kello 10–11, sillä kerhossa käy noin 7–12 lasta vanhempineen. Ikähaitarina kerhossa on ollut 1–6-vuotiaat. Kerhossa tutustutaan palloiluun leikin kautta. Tekniikoita sivutessa lapsi saa liikunnallisia hetkiä perheen kanssa, samalla herätellään ja innostetaan lajin pariin. Kerho kokoontuu lauantaisin Purmojärven päiväkodin liikuntasalissa.  

Mainos

–Kerho on saanut kyllä valtavan suosion, hiki tulee kaikilla ja hauskaa piisaa koko tunniksi. Kesällä olisi tarkoitus pelailla ulkona ja varata oikein oma ulkovuorokin. Meillä meinaa tila ihan loppua, on ollut niin innostuneita pelaajia perheineen, naurahtaa Anna.  

Sirpa Kiviaho 

Lapset pelailevat ja palloilevat yhdessä ja erikseen. Kuva: Anna Sarkaranta. 
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.