Hankikanto houkuttelee kelkkailemaan 

Keväthangilla on hauska kelkkailla. Kuva Heikiltä.
Keväthangilla on hauska kelkkailla. Kuva Heikiltä.
Keväthangilla on hauska kelkkailla. Kuva Heikiltä.
Keväthangilla on hauska kelkkailla. Kuva Heikiltä.
OTSIKON luettuaan joku saattaa ihmetellä, mitä kantoja siellä hangessa onkaan. Kysehän on siitä, että hanget kestävät kävellä, hiihdellä ja joskus jopa ajella pyörällä tai mopolla. Onpa hangilla ajeltu Pikku Fiiatilla ja Pikku Valmetillakin joskus 60-luvulla. Hankikannon syntyyn tarvi...

OTSIKON luettuaan joku saattaa ihmetellä, mitä kantoja siellä hangessa onkaan. Kysehän on siitä, että hanget kestävät kävellä, hiihdellä ja joskus jopa ajella pyörällä tai mopolla. Onpa hangilla ajeltu Pikku Fiiatilla ja Pikku Valmetillakin joskus 60-luvulla. Hankikannon syntyyn tarvi…

Mainos

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.