Vetoa ei nähdä lopputurnauksessa

Kari Kleemola kantaa jatkossa vastuun Vedon pelinjohdosta.
Kari Kleemola kantaa jatkossa vastuun Vedon pelinjohdosta.

Kouvola-Veto 1-0 (3-3,6-3)

Vimpelin Veto taipui Kouvolan Pallonlyöjille Seinäjoki Areenassa pelatussa miesten TalviSuperpesiksen ottelussa. Tulos tiesi Vedon karsiutumista lopputurnauksesta. Vedon riveistä puuttuivat Mikko Kanala ja Severi Lassila.

Veto otti johdon ensimmäisessä vuorossa Janne Mäkelän kotiutuksella. Kouvola vastasi tylysti kolmannen vuoron aloittavalla iskemällä kaksi juoksua. Vedon tasoittavalla vuorolla parrasvaloihin astui Matias Rinta-aho, miehen niittaamat kaksi juoksua siirsivät sinivalkoiset jälleen johtoon. Kouvola onnistui kuitenkin vielä nousemaan tasoihin neljännen vuoroparin onnistumisellaan.

Toisella jaksolla Veto siirtyi johtoon ensimmäisessä vuorossa Jukka-Pekka Vainionpään sekä Veeti Kortehiston lyönneillä. Kouvola ei kuitenkaan häkeltynyt Vedon vahvasta avauksesta vaan siirtyi kahden seuraavan vuoroparin aikana kahden juoksun johtoon. Loppujakson aikana Kouvola lisäsi juoksutiliään kahdella ja Veto yhdellä harhaheitolla tulleella juoksulla. Ottelun kolmostilanteet Kouvolalle 18-12. Vedon parhaana palkittiin kaksi juoksua lyönyt ja 4/6 kärkilyöntitehot kerännyt Matias Rinta-aho.

Vedon pelinjohtajaksi viikko sitten siirtynyt Kari Kleemola kuvaili suojattiensa esitystä tasapaksuksi.

Mainos

– Sellainenhan se oli, ei mitään mistä olisin erityisen iloinen tai vastaavasti erityisen huolestunut. Ratkaisevaa oli Koplan paremmuus mailan varressa, he olivat sisäpelissä terävämpiä.

Superpesis käynnistyy Vedon osalta 28. huhtikuuta Espanjan Fuengirolassa Joensuun Mailaa vastaan käytävällä ottelulla. Kleemola johtaa joukkonsa tulevaan työnteon kautta.

– Nyt jatketaan työntekoa, treenaamista riittää. Joukkueen osa-alueista ei mikään ole loistokunnossa, eikä vastaavasti mikään osio erityisen huonossa kunnossa.

Tomi Olli

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.