Koiramaista menoa Lappajärven kirjastossa  

Espanjanvesikoira Nana saa rapsutuksia Matias ja Annaleena Raumalta. Oikealla ohjaaja Sanna Yli-Sissala. Kuva: Kaisu Huhtala.
Espanjanvesikoira Nana saa rapsutuksia Matias ja Annaleena Raumalta. Oikealla ohjaaja Sanna Yli-Sissala. Kuva: Kaisu Huhtala.
Espanjanvesikoira Nana saa rapsutuksia Matias ja Annaleena Raumalta. Oikealla ohjaaja Sanna Yli-Sissala. Kuva: Kaisu Huhtala.
Espanjanvesikoira Nana saa rapsutuksia Matias ja Annaleena Raumalta. Oikealla ohjaaja Sanna Yli-Sissala. Kuva: Kaisu Huhtala.
LAPPAJÄRVEN kirjaston järjestämä lukukoiratapahtuma on tuonut kirjastoon neljä koirakkoa (koiraa ohjaajineen) sekä runsaasti yleisöä. Kaksi lukukoiraa kuuntelee miltei tauotta varttitunnin mittaisia lukutuokioita, ja kaksi kaverikoiraa saavat sillä aikaa paijauksia ja rapsutuksia kirjastos...

LAPPAJÄRVEN kirjaston järjestämä lukukoiratapahtuma on tuonut kirjastoon neljä koirakkoa (koiraa ohjaajineen) sekä runsaasti yleisöä. Kaksi lukukoiraa kuuntelee miltei tauotta varttitunnin mittaisia lukutuokioita, ja kaksi kaverikoiraa saavat sillä aikaa paijauksia ja rapsutuksia kirjastos…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA