Eräkerho avasi ovet metsästyksen ja luonnon maailmaan 

Evijärvellä pidetty Harrastamisen Suomen mallin tukema eräkerho vietti viimeistä kerhokertaa Uittomieskämpällä. Mukaan oli päässyt suurin osa kerholaisista sekä iso joukko talkoolla kerhoa vetämässä olleita aikuisia.
Evijärvellä pidetty Harrastamisen Suomen mallin tukema eräkerho vietti viimeistä kerhokertaa Uittomieskämpällä. Mukaan oli päässyt suurin osa kerholaisista sekä iso joukko talkoolla kerhoa vetämässä olleita aikuisia.
Evijärvellä pidetty Harrastamisen Suomen mallin tukema eräkerho vietti viimeistä kerhokertaa Uittomieskämpällä. Mukaan oli päässyt suurin osa kerholaisista sekä iso joukko talkoolla kerhoa vetämässä olleita aikuisia.
Evijärvellä pidetty Harrastamisen Suomen mallin tukema eräkerho vietti viimeistä kerhokertaa Uittomieskämpällä. Mukaan oli päässyt suurin osa kerholaisista sekä iso joukko talkoolla kerhoa vetämässä olleita aikuisia.
TOUKOKUUN viimeisellä viikolla Evijärven Uittomieskämpällä onget viuhuivat ja nuotiomakkara tuoksui, kun idyllisen jokimaiseman äärelle kokoontui väkeä viettämään kuluneen lukuvuoden viimeistä eräkerhoa. Evijärvellä toiminut eräkerho on pyörinyt koko lukuvuoden osana opetus- ja ku...

TOUKOKUUN viimeisellä viikolla Evijärven Uittomieskämpällä onget viuhuivat ja nuotiomakkara tuoksui, kun idyllisen jokimaiseman äärelle kokoontui väkeä viettämään kuluneen lukuvuoden viimeistä eräkerhoa. Evijärvellä toiminut eräkerho on pyörinyt koko lukuvuoden osana opetus- ja ku…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.