Yritysuutisten viikko – katso tästä viikon tärkeimmät otsikot

Viikko 26 on ollut Järviseudulla yritysuutisten viikko.
Viikko 26 on ollut Järviseudulla yritysuutisten viikko.
Viikko 26 on ollut Järviseudulla yritysuutisten viikko.
Viikko 26 on ollut Järviseudulla yritysuutisten viikko.

Kuluneella viikolla on julkaistu useita yritysuutisia. Kuusi järviseutulaisyritystä sai Maa- ja metsätalousministeriön kyläkauppatukea. Vimpelissä toimiva Tikli hakee tunnettuutta uudella tuotenimellä. Kortesjärveläislähtöinen Osmo Autio on ollut osallisena yrityskaupoissa, jossa kolme maaseudun toimijoiden parissa työskentelevää yritystä fuusioituu. Anne Niemi on ehdolla Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajaksi.

Evijärven kirjaston lainausaktiivisuus on Suomen kärkeä.

Lionsit ovat ahkeroineet hyväntekeväisyyden parissa. Evijärven osasto vietti talvella 60-vuotisjuhliaan ja Vimpelissä tehtiin jo toinen televisiolahjoitus Venla ja Väinö -kotiin.

Järviseudun tapahtumakesässä on runsas kattaus kulttuuria. Leena Valkeus esittää monologeja Soinin kylätalo Puuhissa. Lappajärvellä tavataan tuttuja Aijjoos-toiminnan merkeissä. Alajärveläinen Sipsetti taipuu niin musiikkiin kuin näytelmäproduktioihinkin. Sari Haapaniemen taidenäyttely avautuu jo kymmenettä kertaa Lehtimäellä.

Lue myös nämä jutut

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA