Anne Niemi ehdolle Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajaksi

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Anne Niemi tavoittelee Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajuutta lokakuussa järjestettävässä liittokokouksessa. Kuva: Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät.
Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Anne Niemi tavoittelee Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajuutta lokakuussa järjestettävässä liittokokouksessa. Kuva: Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät.
Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Anne Niemi tavoittelee Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajuutta lokakuussa järjestettävässä liittokokouksessa. Kuva: Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät.
Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Anne Niemi tavoittelee Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajuutta lokakuussa järjestettävässä liittokokouksessa. Kuva: Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät.
Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Anne Niemi tavoittelee Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajuutta lokakuussa järjestettävässä liittokokouksessa.

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien hallitus on päättänyt esittää puheenjohtajaansa, yrittäjä Anne Niemeä Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajaksi. Niemi on tällä hetkellä myös Suomen Yrittäjien hallituksen jäsen ja aiemmin hän on toiminut Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajana.

Anne Niemi on toiminut sukunsa omistamassa yrityksessä jo vuodesta 1995 ensin peruna-alalla ja elintarviketeollisuudessa sekä sittemmin metalliteollisuuden ja pääomasijoituksen parissa. Lisäksi hänellä on tyttärensä kanssa yhteinen vaatetusalan yritys Seinäjoen keskustassa.

Yrittäjyys sen eri muodoissa on aina kuulunut Anne Niemen elämään. Lisäksi Niemi on ollut aktiivinen vaikuttaja niin yrittäjäjärjestössä kuin yhteiskunnallisissa asioissa.

–Nykymaailmassa elämme jatkuvassa muutoksessa ja sitä myöden myös järjestömme täytyy kyetä pysymään ajan hermolla, jotta voimme palvella yrittäjiä parhaalla mahdollisella tavalla. Muutoksessa mukana pysyminen ei saa kuitenkaan tarkoittaa sitä, että ettemme arvostaisi menneiden sukupolvien tekemää työtä niin yritysten kuin yrittäjäjärjestönkin eteen. Vain yritysten kautta Suomi menestyy, Niemi toteaa.

Yrittäjäjärjestön tärkein tehtävä on olla yrittäjyyden puolestapuhuja ja parantaa yrittäjien arkea.

–Jokainen yrittäjä on järjestöllemme tärkeä olipa yrittäjän ikä, yrityksen koko tai toimiala mikä tahansa. Järjestömme tehtävä on varmistaa niin paikallisella, alueellisella kuin valtakunnallisella tasolla, että yrittäjän ääni kuuluu ja että päätöksissä otetaan yritysten toimintamahdollisuudet huomioon, Niemi sanoo.

Yrittäjämaakunnan ääntä Suomen Yrittäjien hyväksi

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Jani Takamaa on mielissään, että eteläpohjalainen yrittäjä tavoittelee paikkaa Suomen Yrittäjien puheenjohtajistossa.

–Etelä-Pohjanmaa on tunnettu vahvasta yrittäjyydestä ja meidän alueeltamme on ollut Suomen Yrittäjien johtopaikoilla osaavia tekijöitä, joten on hienoa, että Annella on halu viedä osaamistaan koko järjestön voimavaraksi ja vaikuttaa koko maamme yrittäjien puolesta, Takamaa toteaa.

Suosittelemme sinulle näitä juttuja

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA