Evijärveläisten horisonttiin nousee lisää myrskyn merkkejä?

Järviseudun Sanomien numero 26/24 ilmestyy tuttuun tapaan kotisivulle tänään tiistaina kello 16.
Järviseudun Sanomien numero 26/24 ilmestyy tuttuun tapaan kotisivulle tänään tiistaina kello 16.
Järviseudun Sanomien numero 26/24 ilmestyy tuttuun tapaan kotisivulle tänään tiistaina kello 16.
Järviseudun Sanomien numero 26/24 ilmestyy tuttuun tapaan kotisivulle tänään tiistaina kello 16.

Järviseudun Sanomien numero 26/24 ilmestyy tuttuun tapaan kotisivulle kello 16.

Viikon lehdessä on uutisointia liittyen muun muassa Evijärvellä puhututtavaan Teerijärven tuulivoimahankkeeseen. Järviseudun jätelautakunnan alueella uudistuneet jätehuoltomääräykset aiheuttavat muutoksia. Evijärven kirjaston lainausaktiivisuus on maan kärkeä. Lappajärvellä on kokoonnuttu kesäisiin musiikkihetkiin jo kahdeksan vuoden ajan. Vimpelissä kiinteistöjen kartoitus on käynnistynyt Tuohiperän suunnalta. Ensimmäisessä vaiheessa käydään läpi keskustan kaava-alue.

Evijärven kukka- ja hautauspalvelu laajensi Kauhavalle. Evijärvi-viikkojen ohjelmassa on muun muassa laadukkaita musiikkielämyksiä. Perttu Olli on valmis tekemään uhrauksia saavuttaakseen tavoitteensa pesäpallossa. Oulun Lippo katkaisi Lappajärven Veikkojen voittoputken Ykköspesiksessä. 114 juoksijaa kiersi Purmojärven sunnuntaina.

Lue myös nämä jutut

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.