Kauhava kilpailutti uudet kotisivut

kauhava
kauhava

KAUHAVAN kaupunginhallitus hyväksyi kokouksessaan 24. kesäkuuta kaupungin uusien kotisivujen toteuttajaksi Oy Poutapilvi Web Design Ab:n kokonaishinnalla 69 906 euroa. Palvelinoption käytöstä, mahdollisista muutostöistä tai lisätilauksista sovitaan erikseen. Kilpailutukseen saatiin 11 tarjousta.

Kauhavan kaupungin verkkosivusto Kauhava.fi on toteutettu kuntaliitoksen yhteydessä 2009. Myöhemmin sivustokokonaisuus on täydentynyt matkailijoille suunnatulla Visitkauhava.fi-matkailumarkkinointisivustolla ja yrityksille suunnatulla Investkauhava.fi-sivustolla.

Verkkosivuja on uudistettu pintapuolisesti graafisen ulkoasun osalta viimeksi vuonna 2020. Nykyiset sivustot hyödyntävät P4-julkaisujärjestelmää, joka on vanhentunut ja jota ei enää ylläpidetä, joten verkkosivujen kokonaisuudistus on ajankohtainen.

Uudistuksen tavoitteena on uudistaa kaikki verkkosivustot kokonaisuudessaan ja yhdistää verkkosivustot yhdeksi sivustokokonaisuudeksi. Tavoite on, että uusi sivustokokonaisuus julkaistaan 1.6.2025.

Luitko jo nämä?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.