Järvi-Pohjanmaalta osallistuttiin suurimpaan sisätilojen seminaaritapahtumaan kautta aikojen

Jehovan todistajien suurkonventti järjestettiin Helsingissä. Kuva: Heikki Haarala.
Jehovan todistajien suurkonventti järjestettiin Helsingissä. Kuva: Heikki Haarala.
Jehovan todistajien suurkonventti järjestettiin Helsingissä. Kuva: Heikki Haarala.
Jehovan todistajien suurkonventti järjestettiin Helsingissä. Kuva: Heikki Haarala.

Helsingin Messukeskuksessa pidettiin 21.–23. kesäkuuta Jehovan todistajien kansainvälinen erikoiskonventti, joka oli samalla suurin sisätiloissa koskaan järjestetty seminaarityyppinen tapahtuma Suomessa. Myös Järvi-Pohjanmaan Jehovan todistajat osallistuivat kauan odotettuun suurkonventtiin.

Etelä-Pohjanmaalta osallistuttiin aktiivisesti myös tapahtuman ja sitä edeltäneiden, ulkomaisille vieraille suunnattujen aktiviteettien järjestelyihin. Kansainväliseen suurtapahtumaan saapui kaikkiaan 3 500 ulkomaista vierasta ainakin 40 eri maasta.

Erikoiskonventissa julkaistiin ensimmäinen jakso kokonaan vapaaehtoisvoimin toteutetusta suurtuotannosta. ”Hyvä uutinen Jeesuksen mukaan” on 18 jaksoa sisältävä videosarja, joka kertoo Jeesuksen Kristuksen elämästä Raamatun kertomus ja historialliset tosiasiat tarkasti huomioon ottaen.

Sarjan kuvaukset alkoivat toukokuussa 2022 Australiassa, jossa yli 500 vapaaehtoista rakensi noin 7 000 neliömetrin laajuiset, historiallisesti tarkat lavasteet. Videosarja äänitetään myös suomeksi, ja tähän äänitysprojektiin osallistuu kymmeniä vapaaehtoisia.

-Uskomme, että videosarja tulee koskettamaan miljoonien ihmisten sydämiä tavalla, jolla mikään muu Jeesuksesta kertova draama tai elokuva ei ole aiemmin koskettanut, kertoo Jehovan todistajien aluetiedottaja Heikki Haarala.

-Olemme myös iloisia voidessamme kertoa, ettei tuotantoa ole tarkoitettu kaupallisiin tarkoituksiin.

Kolmipäiväiseen erikoiskonventtiin osallistui päivittäin yli 20 000 läsnäolijaa. Lauantain väliajalla kastettiin lisäksi 142 uutta Jehovan todistajaa. Maailmanlaajuisen konventtien sarjan teemana oli ”Kerro hyvää uutista!”, ja ohjelma esitettiin Messukeskuksen halleissa samanaikaisesti viidellä eri kielellä.

Lue myös nämä jutut

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.