Vauhdikas viikko tarjosi kulttuuria, tapahtumia ja tietoiskuja – Kurkkaa viikon tärkeimpiin uutisiin

Viikon tärkeimmät uutiset.
Viikon tärkeimmissä uutisissa näkyi muun muassa vapun tapahtumat ja suloisia karitsakuvia. Kuvassa Marjaana Hinkan tytär Lilja käsittelee muutaman päivän ikäistä karitsaa tottuneesti.
Viikon tärkeimmät uutiset.
Viikon tärkeimmissä uutisissa näkyi muun muassa vapun tapahtumat ja suloisia karitsakuvia. Kuvassa Marjaana Hinkan tytär Lilja käsittelee muutaman päivän ikäistä karitsaa tottuneesti.

Viikko on ollut hyvin tapahtumarikas erilaisine tapahtumineen. Vapputapahtuma Vimpelissä keräsi paikalle väkeä satapäin, Kortesjärvellä juhlittiin MLL:n perhekahvilan synttäreitä.

Lappajärven Veikottarien kevätnäytös ihastutti. –Veikottarien riveissä tanssii viikoittain noin 80 lasta ja mukaan mahtuu vielä. Nuoria ohjaajia on tällä hetkellä yhdeksän, ilman heitä ei Veikottarien toiminta olisi mahdollista, kertoi tilaisuuden juontanut Anna-Maija Kuusela.

Feel good -messuilla Lappajärvellä oltiin hyvinvoinnin äärellä monella eri tapaa. Nuoret saivat arvokasta tietoa mm. sähkötupakoiden vaaroista ja Lappajärven liikuntamahdollisuuksista.

Vimpelissä Aapiskujan koulun kolmosluokkalaiset ovat keskustelleet liiallisen pelaamisen ja puhelimenkäytön haitoista aivoterveyteen ja hyvinvointiin. Aiheesta alkoi “projekti”, jonka vaikutukset ovat huikeita jo lyhyessäkin ajassa.

LAPPAJÄRVELÄINEN nuortenbändi Chaos esiintyi vappuaattona 30. huhtikuuta Koskikievarissa. Bändi esittää suomen- ja englanninkielisiä rock ja punk -covereita.

Alajärven kirjaston lukusali täyttyi torstaina, kun siellä vietettiin Sinella ja Vilma Saaren taidenäyttelyn avajaisia.

Luontoyhteydestä kertoo pian kuvataiteilijaksi valmistuva Marjaana Hinkka. Viikon hellyttävin näky lienee parin päivän ikäinen karitsa hoitajansa sylissä.

Nämä ja monta muuta mukavaa uutista löytyy uusimmasta digilehdestä, joka on nyt vapaasti kaikkien luettavissa!

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.