Kuvataiteilijan unelma on sopusointu luonnon kanssa  

Kevään ensimmäiset karitsat ovat vasta muutaman päivän ikäisiä, Marjaana kertoo.
Kevään ensimmäiset karitsat ovat vasta muutaman päivän ikäisiä, Marjaana kertoo.
Kevään ensimmäiset karitsat ovat vasta muutaman päivän ikäisiä, Marjaana kertoo.
Kevään ensimmäiset karitsat ovat vasta muutaman päivän ikäisiä, Marjaana kertoo.
EVIJÄRVELÄINEN Marjaana Hinkka valmistuu tänä keväänä kuvataiteilijaksi Novian ammattikorkeakoulusta. Marjaanan lopputyöinstallaation nimi on ”Utopia majasta, omavaraisuudesta ja luontoyhteydestä – Vastarinta kulutuksen eetokselle”. Puista, järvikaislasta ja omien lampaiden villasta...

EVIJÄRVELÄINEN Marjaana Hinkka valmistuu tänä keväänä kuvataiteilijaksi Novian ammattikorkeakoulusta. Marjaanan lopputyöinstallaation nimi on ”Utopia majasta, omavaraisuudesta ja luontoyhteydestä – Vastarinta kulutuksen eetokselle”. Puista, järvikaislasta ja omien lampaiden villasta…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.