Vapaus Vappuna -tapahtuman suosio yllätti  

Lastentapahtumassa riitti erilaisia toimipisteitä. Mukana myös nalle seurailemassa lasten ilakointia.
Vimpelin liikuntahalli täyttyi lastentapahtuman ajaksi erilaisista toimipisteistä. Mukana myös nalle seurailemassa lasten ilakointia. Kuva: Annukka Navis.
Lastentapahtumassa riitti erilaisia toimipisteitä. Mukana myös nalle seurailemassa lasten ilakointia.
Vimpelin liikuntahalli täyttyi lastentapahtuman ajaksi erilaisista toimipisteistä. Mukana myös nalle seurailemassa lasten ilakointia. Kuva: Annukka Navis.

VAPAUS VAPPUNA -lastentapahtuma kokosi lähes 170 iloista lasta vappupäivänä Vimpelin liikuntahallille. Ohjelmassa oli Jippii-lastenkuoron esitys, näytelmä, sekä toimintapisteitä, ja tietysti munkkia ja simaa. Vauhtia ei puuttunut, kun lapset riemuitsivat pomppulinnoissa, painivat sumopuvuissa, kisailivat tarkkuusheitossa, esittelivät upeita kasvomaalauksiaan ja kiersivät muita mukavia toimintapisteitä yhdessä kavereiden ja vanhempiensa kanssa.  

Idea lastentapahtumasta lähti vimpeliläiseltä perheenisältä, joka sai toisen isän kaverikseen suunnittelemaan tapahtumaa. Ison vastuun onnistuneesta tilaisuudesta kantoi Vimpelin helluntaiseurakunta, mukana oli myös MLL Vimpeli. Alajärven ja Kauhavan helluntaiseurakunnista saatiin arvokasta taustatukea ja vieraileva Jippii-kuoro.  

Tapahtuman suosio yllätti järjestäjät positiivisesti. Osallistujaodotus oli sadan hengen luokkaa, mutta lopulta paikalle saapui kaiken kaikkiaan lähemmäs 300 ihmistä! Munkkeja haettiin kaupasta ja lasten arvontalappuja monistettiin lisää tapahtuman aikana. Oli hienoa nähdä miten lapset ja perheet olivat liikkeellä lähikuntia myöten.  

–Eiköhän tapahtuma saa jatkoa ensi vuonna, totesivat tyytyväiset järjestäjät. 

Annukka Navis 

Sumopaini sai aikaan punaisia poskia. Kuvat Annukalta.
Jippii-kuoron esitys ihastutti.
Lego-pisteellä riitti kuhinaa.
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.