Tällä viikolla ollaan isojen asioiden äärellä

Järviseudun Sanomien numero 13/2024 ilmestyy täynnä tärkeitä, ajankohtaisia uutisia sekä ilmiöitä 27.3.2024.
Järviseudun Sanomien numero 13/2024 ilmestyy täynnä tärkeitä, ajankohtaisia uutisia sekä ilmiöitä 27.3.2024.
Järviseudun Sanomien numero 13/2024 ilmestyy täynnä tärkeitä, ajankohtaisia uutisia sekä ilmiöitä 27.3.2024.
Järviseudun Sanomien numero 13/2024 ilmestyy täynnä tärkeitä, ajankohtaisia uutisia sekä ilmiöitä 27.3.2024.

TÄNÄÄN tiistaina kello 16 kotisivullemme luettavaksi lävähtävä pääsiäisviikon Järviseudun Sanomien numero on täynnä tärkeää asiaa. Teemoja ovat paikallinen elinvoima, jota lähestytään yritysten ja niiden omistajanvaihdosten sekä yrittäjille tarjottavien palveluiden kautta, vanhemmuus, josta Evijärvellä oli luennoimassa Pia Penttala, sekä maaseudun tuottajien asema.

Lisäksi tarjolla on uutisia kuntien viime vuoden tuloksesta, Etelä-Pohjanmaan Muistiyhdistyksen URHO-hankkeesta, joka parantaa ikäihmisten hyvinvointia, urheilusta sekä Alajärven Kuvataideyhdistyksen näyttelystä.

Mainos

Miksi esteettömyys on tärkeää Geoparkin palveluita suunniteltaessa? Miltä tuntuu, kun yleisön suosikiksi noussut Lapua 1976 -elokuva huomioitiin myös Jussi-gaalassa? Millaista ajankulua voi keksiä, jos hermojuurivaurio kipeyttää selkää? Näihinkin kysymyksiin lehdestä löytyy vastaus.

Hyviä lukuhetkiä joko digissä tai printin äärellä sekä oikein mukavaa hiljaisen viikon jatkoa!

Luitko jo nämä jutut?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.